Reispass |
Reispassiks klaas vanakat hinge all, alustame reisi, mis viib meid Birmasse ja Taisse. Traditsiooniline grupipilt tehtud ja käed hüvastijätukallidest valusad, sikutame oma reisikotid Janari Opelisse ja otse lennujaama. Tallinn - Istanbul lend läheb kiirelt. Oma osa sinna annab ka double gin with tonic ( väljendi ”double” eest olen tänulik ühele vene mehele, kes kasutas seda kunagi lennul Istanbulist Bangkokki :). Lennuni Istanbul - Hong kong on veel tükk tühja maad. Lööme igal võimalikul moel aega surnuks: pikutame, kuulame mussi ja harjume mõttega, et puhkus on alanud. Käime ka mitu ringi maitsmas Türgi maiuseid, mis on poodides degusteerimiseks välja pandud. Viimase ootetunni sisustame oma lennuväravat otsides.
Türgi maiustused |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar